Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Proses produksi sareng pamekaran

  • paménta konsumén
  • Skéma teknis
  • Palaksanaan Desain
  • tés prototipe
  • rékayasa pilot ngajalankeun
  • Nganteurkeun konsumén

puseur produk

Tentang Kami

  • Naon Urang Laksanakeun

    Profesional, Panyadia EMS Kualitas Luhur

    Lokasina di Shenzhen, KAZ Circuit museurkeun kana nyadiakeun layanan hiji eureun kaasup manufaktur PCB, Majelis PCB (SMT / DIP), Box Gedong jeung Tés.

    Produk olahan nyertakeun seueur industri sapertos Internet of Things, perawatan médis, kontrol industri, komunikasi, jaringan, digital, kaamanan, transportasi, bumi pinter, jsb.

    What We Do
  • Kamampuhan Manufaktur PCB

    Profesional, Panyadia EMS Kualitas Luhur

    KAZ Circuit tiasa ngadamel PCB tina 1 dugi ka 50 lapisan.

    Max PCB Board Ukuran 600 * 1200mm

    Min Rubak / Spasi: 0,075mm (3mil) / 0,075mm (3mil)

    Ketebalan Tambaga Max Rengse: 12oz (420um) pikeun lapisan luar, 6oz (120um) pikeun lapisan jero

    PCB Manufacturing Capability
  • Kamampuh Majelis PCB 1

    Profesional, Panyadia EMS Kualitas Luhur

    DSP-1008+NPM-D3+CM212+JT NS1000+AOI(JTA-320-2M)

    Ukuran komponén pas:

    Min: 0,2 × 0,1 mm

    Max: 50 × 50mm, Pitch = 0.2mm

    Komponén anu dirojong: 188 pita, 20 baki

    Cocog pikeun telepon sélulér, Motherboard, Dewan Kontrol Industri, Laptop, GPU, jsb.

    PCB Assembly Capability 1
  • Kamampuh Majelis PCB 2

    Profesional, Panyadia EMS Kualitas Luhur

    DSP-1008+MX400+MX200+MX200+MX200P+JT NS1000+AOI(JTA-315-2M)

    Ukuran komponén pas:

    Min: 0,4 × 0,2 mm

    Max: 45 × 150mm

    Cocog pikeun Motherboard, Laptop, GPU leutik & sedeng, jsb.

    Komponén anu dirojong: 280 pita, 20 baki

    PCB Assembly Capability 2
  • What We Do
  • PCB Manufacturing Capability
  • PCB Assembly Capability 1
  • PCB Assembly Capability 2

Anjeun tiasa ngahubungan kami di dieu